Hotmail in Outlook instellen

Home » Computers en Internet » Hotmail in Outlook instellen

Vroeger las iedereen zijn of haar mail via de website van Hotmail. Steeds meer mensen hebben echter het gemak van een e-mailprogramma ontdekt. Een van die programma's is Outlook. Wil jij graag je Hotmail bekijken via Outlook? Lees dan verder hoe je je dat in kunt stellen.

MS Office Outlook Connector

Om je Hotmail in Outlook te bekijken dien je een programmaatje te downloaden dat MS Office Outlook Connector heet.
Het programma is hier te vinden.
Daarna ga je als volgt te werk:

  • sluit Outlook af
  • installeer het programma
  • open Outlook
  • voer je Hotmail e-mail adres en wachtwoord in
  • kies een naam die als afzender wordt weergegeven van je mailberichten
  • klik Ok

Outlook zal nu de gegevens van je Hotmail account ophalen. Dit gaat vrij snel.

Na het ophalen van je gegevens van Hotmail kun je in je mappenoverzicht zien dat er een nieuw account is toegevoegd.
Ook je mapstructuur is overgenomen vanuit Hotmail.
Je kunt nu je Hotmail berichten lezen via Outlook en ook mails verzenden met je Hotmail adres, gewoon vanuit Outlook.

Mocht je zelf nog tips of vragen hebben laat het dan hieronder weten.

Reacties

tine
outlock in hotmail weg outlock niks waard hoe krijg ik al mijn oude mails terug

elsbosters
kan ook niet meer in mijn hotmail komen wat is dit allemaal ook niet met mijn wachtwoord heb al een paar keer verandert nu weet ik het niet meer

mustafa
msn

smer
ikwelminemailhebbengraag

sandra
het lukt me niet om die connector te downloaden. alles werkt, van klikken op de downloadlink tot ik het kadertje krijg \'uitvoeren\', als ik daarop klik, gebeurt er nix, en kan ik dus ook niet mijn outlook configureren met mijn hotmailaccount. Wat doe ik verkeerd?

stevens
ik ben al van december zonder e mail adres,Ik niks anders dan bellen naar microsoft en zij zeggen altijd maar ,formulier ingevuld ?Ja?Afwachten zeggen ze ,ik ben ten einde raad !Help mij Please Thanks

Marinette
Toen ik mijn hotmail wilde openen was die geblokkeerd,moet dus 24h wachten.Vindt dat helemaal niet serieus.Was omgeschakeld op outlook.Maar voila nu problemen.Dus geen outlook meer.

nadia
hoe kom ik in hemelsnaam van die oulook af. ik snap er geen reet van!!! ik wordt er gek van! heluppp

Claudia
Ik kan berichten beantwoorden via outlook (connector)maar geen nieuwe berichten verzenden die blijven is postvak uit staan.

J. de Nekker
Ik krijg op mijn laptop constant de mededeling dat er een serverstoring is en is een bericht verzenden of ontvangen onmogelijk. Dat gaat al geruime tijd. Wat is de oorzaak?

theo
zelfde vraag als Hans

doortje
Hoe verander ik mijn wachtwoord

Pieter Hagen
T.a.v. Jos de Mul, 13-5-2011 Ik heb vandaag helaas dezelfde ervaringen gehad als u. Plotseling kreeg ik een bericht dat ik geen mail meer kon ophalen in Outlook van uit mijn hotmail account. Ik moest een nieuwe versie downloaden. Dat deed ik dus, maar toen kon ik mijn mappenstructuur onder het Hotmail account niet meer openen. Heb ook al van alles geprobeerd, zoals account verwijderen. Een waardeloze update dus. Voorheen werkte het probleemloos. Weet niet wat ik er mee aan moet. en of Microsoft hier al een oplossing voor heeft.

Karen
Er maken meer mensen gebruik van ons hotmail account. Als ik deze koppel aan mijn outlook, kan ik dan als ik inlog op www.hotmail.com mijn verzonden/ontvangen/verwijderd/doorgestuurde mailtjes zien? Als ik het dus verstuurd heb vanuit mijn outlook? Alvast bedankt

Marijke
Outlook heeft wel de postvak In uit hotmail overgehaald, maar niet de submappen of het adresboek. Hoe krijg ik dat alsnog voor elkaar? Hij laat de mail ook in Hotmail staan, alleen als ik veranderingen doe in Outlook, communiceert hij dat niet met Hotmail. Weet u een oplossing? Bedankt vast.

Jos de Mul
Het lukt mij niet de nieuwste Outlook Connector (OC)te installeren en ik kan via Outlook niet meer mij mijn hotmail. De oudere versie van OC werkte probleemloos, maar doet niets meer. Ik krijg bij het opstarten van Outlook telkens een verzoek de nieuwste versie van OC te installeren. Het downloaden van de file verloopt probleemloos, maar zodra het installatieprogramma wordt uitgevoerd, breekt het af. Ik heb al verscheidene dingen geprobeerd (OC installer afzonderlijk downloaden en uitvoeren, mijn hotmail account eerst uit Outlook verwijderen), maar niets helpt. Wie heeft een goede tip

samuel

ik geraakt niet op mijn postvak in van hotmail
Antwoord: Kun je wat meer informatie geven? Krijg je een foutmelding bij het invullen van je gebruikersnaam of wachtwoord, of kun je helemaal niet op de website van Hotmail komen?

Hans
Ik heb Outlook Express en het lukt me niet om met de Outlook connector mijn hotmail berichten in Outlook te kunnen bekijken. Kan iemand bij daarbij helpen? Alvast heel hartelijk dank.


Reageer op dit artikel

Heb je zelf een handige tip of wil je je ervaring over dit onderwerp delen met anderen? Plaats dan hieronder een reactie.

Alle velden dienen te worden ingevuld.

Naam

Email adres (wordt niet getoond op de website)

Uw bericht

Vul deze code in en druk op plaats mijn reactie om dit bericht te plaatsen.